A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення аптечних установ, які здійснюватимуть пільгове забезпечення лікарськими засобами громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС

Відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998 року №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.08 №955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення», рішення виконавчого комітету Вишевицької сільської ради від 27.01.2023 № 135 «Про пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Вишевицької сільської ради» Вишевицька сільська рада 01.02.2023 року оголошує конкурс з визначення аптечних установ, які здійснюватимуть пільгове забезпечення лікарськими засобами громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Обсяг видатків, передбачений в бюджеті Вишевицької сільської ради територіальної громади (за рахунок субвенції з бюджету області та місцевого бюджету) для фінансування пільгового забезпечення на 2023 рік становить: аптечним установам: 8 200,00 грн (п’ятсот одна тисяча вісімсот сорок гривень 00 коп.). Вимоги до претендентів для участі в конкурсі: - Наявність у надавачів послуг відповідної ліцензії на всі лікарські засоби та вироби медичного призначення. - Граничні постачальницько-збутові надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів) мають становити не вище, ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торговельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни. - Наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення. - Відповідальний рівень кваліфікації персоналу претендентів для участі у конкурсі. Претенденти подають комісії наступні, завірені печаткою суб’єкта господарювання, документи: - заяву на участь у конкурсі, за встановленою формою; - копію відповідної ліцензії на всі лікарські засоби та вироби медичного призначення; - відомості про умови зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення; - відомості про кваліфікацію персоналу; - відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів).

09:32 31.01.2023

Про проведення щорічної міжнародної екологічної акції прибирання території

          З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевої громади Всеукраїнський молодіжний рух «Let′s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let′s Do it World» за підтримки Міністерств, відомств, організацій, установ проводить щорічну  міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій. Акція проходитиме 18 вересня 2021року.

15:52 14.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь