A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

23 червня вчорашні одинадцятикласники Іршанської ЗОШ відсвяткували випускний

Дата: 25.06.2018 00:00
Кількість переглядів: 703

Цього суботнього травневого вечора на затишному подвір’ї Іршанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралися учні школи, вчителі, батьки та рідні школярів. Святково прикрашений вхід до школи сьогодні одночасно є і урочистою сценою, адже подія  незвичайна – хвилюючий та  довгожданий  випускний вечір  у цьому навчальному закладі. 23 травня 2018 року для них,   стає  часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя.

Фото без опису

Ось вони - випускники 2018 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість  і  одночасно сум на обличчях та в очах батьків випускників, адже  їх діти вже виросли,  й направляться у світ широкий від батьківських порогів.

Фото без опису

Директор школи – Шевченко Микола Дмитрович, вручив атестати, після чого лунають теплі слова вдячності та побажань  від випускників школи, педагогів, батьків, які щиро бажали випускникам успішних стартів, долі та мирного неба.  Порпри дощову погоду, шкільне свято випускного вечора в Іршанській ЗОШ І-ІІІступенів було наповнено теплою атмосферою позитивних емоцій.

Фото без опису

Тод любі наші! В час розлуки зі школою візьміть цей спогад про рідну школу у довгу, фнколи легку, а  інколи тернисту і звивисту, натруджену, а часом і не зовсім збагненну для тебе дорогу життя. Хай сяє вам цей спогад навіть тоді, коли згасає віра у власні сили. Хай школа залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, який вказує, як іти щоб не оступитися!

А ще візьміть в дорогу життя, мої юні друзі, отчий дім, ніжну мамину колискову пісню, рідну солов’їну мову. Хай назавжди зостанеться з тобою наше мальовниче село. Пам’ятай: з нього починається Батьківщина. Люби та бережи її.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь