A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО: ПРО ВІДБУДОВУ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ОБ’ЄКТІВ НА ЖИТОМИРЩИНІ.

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО: ПРО ВІДБУДОВУ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ОБ’ЄКТІВ НА ЖИТОМИРЩИНІ.

В етері інформаційного міжрегіонального проєкту “Суспільне. Спротив” провели обговорення щодо поточних результатів ініційованої Президентом України програми відновлення, у рамках якого Житомирщина налагодила ефективну співпрацю з Республікою Естонія.

09:04 17.11.2023

ЧИ Є БЕЗПЕЧНИМИ  ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ?

ЧИ Є БЕЗПЕЧНИМИ ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ?

16 листопада – Міжнародний день відмови від паління.  У цей день прийнято звертати увагу суспільства на шкідливість тютюнопаління та потенційні ризики від куріння для здоров'я людини.

09:20 16.11.2023

#БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ ПРАВИЛЬНО

#БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ ПРАВИЛЬНО

Безбар’єрність має широкий спектр і стосується абсолютно всіх галузей. Мова також може бути безбар’єрною. Маркером є вміння коректно говорити про людей з інвалідністю та правильно спілкуватися із ними.

14:09 14.11.2023

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ?

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ?

14 листопада – Міжнародний день боротьби з діабетом. Діабет є хронічним захворюванням, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

09:59 14.11.2023

У Радомишлі співробітниця Бюро безоплатної правової допомоги проводила соціально-виховну роботу з суб’єктами пробації.

У Радомишлі співробітниця Бюро безоплатної правової допомоги проводила соціально-виховну роботу з суб’єктами пробації.

13 листопада 2023 року в приміщенні Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області   головною юристкою сектору Радомишльського бюро правової допомоги Оксаною Дзюбенко проведено бесіди з суб’єктами пробації на різку тематику відповідно до виявлених криміногенних потреб.

09:43 14.11.2023

ЗІ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ. ВІДЕО

ЗІ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ. ВІДЕО

9 листопада, у Всесвітній день працівників культури та майстрів народного мистецтва, всіх причетних до цієї сфери в Житомирському районі зібрала на урочистості Житомирська районна військова адміністрація у Будинку культури села Вільськ Оліївської територіальної громади.

11:29 13.11.2023

ЯК ПОДБАТИ  ПРО  ЗДОРОВ’Я  ШКОЛЯРА?

ЯК ПОДБАТИ ПРО ЗДОРОВ’Я ШКОЛЯРА?

“Чим годувати дитину перед школою? Чи можна давати солодощі з собою? А як щодо гаджетів?”    Ці питання цікавлять багатьох батьків. Як же знайти той баланс, щоб гармонійно та здорОво поєднати розклад та дозвілля вашої дитини?     Збалансоване харчування  Діти, які мають у своєму раціоні повноцінні сніданки, є більш успішними та уважними в навчанні. Організм дитини активно розвивається, тому потребує продуктів, багатих білками та жирами – м'ясо, рибу, молоко, кефір, сир з урахуванням вікових потреб. Також потрібно вживати овочі та фрукти.    Зважайте, що дітям можна їсти 5-20 грамів цукру на добу. Гарною альтернативою цукеркам та печиву можуть бути сухофрукти – фініки, курага, інжир тощо. Але, пам’ятайте, що захоплюватись ними теж не потрібно.    Спортивні та творчі заняття  Їм варто приділяти стільки часу, щоб дитина встигала зробити уроки, спілкуватися з родиною, бувати надворі, вчасно їсти, спати 8-10 годин, долучатися до хатньої роботи і при цьому мати вільний час.     Гаджети  Якщо розглядати ігри та відео, як теми для спілкування з однолітками, то навряд чи дитині буде комфортно випасти з контексту. Тому забороняти не варто, але краще запровадити батьківський контроль над часом і контентом. Наприклад, за 2 години до сну телефон автоматично блокується до ранку. Правила мають бути чіткими та проговореними між вами й дитиною. Це непросто, але варто спробувати.     Огляди у лікаря  Окрім випадків, коли дитина захворіла, до сімейного лікаря чи педіатра слід ходити щороку, а також задля щеплень. Стоматолога варто відвідувати кожні півроку або частіше – задля професійного чищення зубів, вчасного виявлення карієсу, спостереження за формуванням правильного прикусу та зміни молочних зубів на постійні. До всіх інших спеціалістів вас направить сімейний лікар.

10:29 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь