Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

19 грудня - День Святого Миколая

19 грудня - День Святого Миколая

Цьому святу налічується вже багато століть. Виникло воно приблизно після 345-го року від Різдва Христового, на честь щирого християнина, котрий, будучи багатою людиною, все ж не залишався байдужим в турботах про бідних, малозабезпечених і ближніх своїх. Він творив дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність вважав  великим привілеєм.

11:07 18.12.2017

5 грудня - міжнародний день волонтерів

5 грудня - міжнародний день волонтерів

5 грудня - міжнародний день волонтерів Сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Разом з тим, у світі є люди, котрі сповнені милосердя та співучасті. Кажуть, що інколи, душа розгортає свої крила і вже не може вміститися у тілі однієї людини  - тоді вона обнімає усіх знедолених, зігріваючи тих, хто потребує тепла. Люди, які присвячують свій талант, час, енергію заради суспільства, які за покликанням власної душі, допомагають тим, хто цього потребує, не очікуючи винагороди, люди у котрих в душі цілий всесвіт - це і є волонтери.

12:54 05.12.2017

25 листопада - День пам’яті жертв голодомору

25 листопада - День пам’яті жертв голодомору

Шановні співвітчизники, дорогі жителі Вишевицької громади! Сьогодні, в останню суботу листопада Україна поминає мільйони наших земляків, яких було приречено на голодну смерть лише за те, що вони українці.

08:13 25.11.2017

Привітання голови громади з Днем Гідності та Свободи!

Привітання голови громади з Днем Гідності та Свободи!

Шановні земляки! Сьогодні ми вшановуємо усіх героїв, в чиїх серцях палає сміливість та прагнення до справедливості, вшановуєм Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

08:24 21.11.2017

21 листопада День Гідності та Свободи

21 листопада День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи об’єднує дві знакові події у новітній історії нашої країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

12:08 20.11.2017

Вишевицька громада відсвяткувала другу річницю створення

Вишевицька громада відсвяткувала другу річницю створення

28 жовтня Вишевицька об'єднана територіальна громада вже вдруге відсвяткувала  річницю створення. У своєму виступі голова громади Сергій Гаврутенко  пригадав, якою нелегкою була дорога до об’єднання та скільки перепон довелось здолати. На щастя люди повірили у величезний потенціал та підтримали доцільність створення нової громади. Пройшло всього два роки, а вже сьогодні є досвід успішної участі у конкурсах проектів, визначено пріоритети громади на шляху до розвитку. 

11:59 30.10.2017

Звіт творчих колективів відбувся у місті Радомишлі

Звіт творчих колективів відбувся у місті Радомишлі

18 жовтня у районному будинку культури у Радомишлі відбувся звіт творчих колективів, які носять почесне звання «Народний самодіяльний». Вишевицьку об'єднану територіальну громаду гідно представили колективи «Вишевичанка» та «Хуторяни».

20:59 19.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь