A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вишевицька об'єднана територіальна громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

З 1 січня 2018 року набули чинності зміни у правилах дорожнього руху

З 1 січня 2018 року набули чинності зміни у правилах дорожнього руху

З 1 січня стала чинною Постанова Кабінету Міністрів від 10 листопада 2017 року «Про внесення змін до Правил дорожнього руху». Згідно із нею максимально дозволена швидкість руху в межах населених пунктів знизилася з 60 до 50 км/год.

12:47 02.01.2018

«По Вкраїні з краю в край, ходить святий Миколай»

«По Вкраїні з краю в край, ходить святий Миколай»

Саме під такою назвою 19 грудня в Іршанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід з нагоди Дня Святого Миколая. З особливим нетерпінням чекали це казкове свято учні школи, особливо малюки. Адже Миколай «приїхав на білому коні», з купою солодких дарунків.

13:00 22.12.2017

От і засяяла світлом Вирва

От і засяяла світлом Вирва

Від імені всіх жителів села Вирви, хочу подякувати сільському голові Вишевицької об'єднаної громади Сергію Васильовичу Гаврутенку та його команді за проведення у нас вуличного освітлення. Після того, як у вечірню годину та вночі засвітилися вулиці Вирви, ожило наше село, з'явився зовсім інший настрій у його жителів. Адже відчули, що про них турбуються, що вони не кинуті напризволяще. Дякуючи за добру справу, ми бажаємо сільському голові всьому колективу сільради успіхів,нових цікавих та потрібних проектів, а сільській громаді - процвітання.

12:07 21.12.2017

Сніг і заметілі - це не лише радість, але й небезпека

Сніг і заметілі - це не лише радість, але й небезпека

З учорашнього дня наш край замітає снігом. З допомогою тракторів проводиться розчищання доріг, та, попри це,  з силою стихії впоратись не так просто. Та, якщо з дорогами все ж вдалося навести лад, то пішоходам приходиться не легко. Розчищення пішохідних зон лягає на плечі підприємств, установ, організацій усіх форм власності, котрі  відповідають за чистоту і санітарний стан біля власних та орендованих приміщень. 

21:36 20.12.2017

19 грудня - День Святого Миколая

19 грудня - День Святого Миколая

Цьому святу налічується вже багато століть. Виникло воно приблизно після 345-го року від Різдва Христового, на честь щирого християнина, котрий, будучи багатою людиною, все ж не залишався байдужим в турботах про бідних, малозабезпечених і ближніх своїх. Він творив дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність вважав  великим привілеєм.

11:07 18.12.2017

5 грудня - міжнародний день волонтерів

5 грудня - міжнародний день волонтерів

5 грудня - міжнародний день волонтерів Сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Разом з тим, у світі є люди, котрі сповнені милосердя та співучасті. Кажуть, що інколи, душа розгортає свої крила і вже не може вміститися у тілі однієї людини  - тоді вона обнімає усіх знедолених, зігріваючи тих, хто потребує тепла. Люди, які присвячують свій талант, час, енергію заради суспільства, які за покликанням власної душі, допомагають тим, хто цього потребує, не очікуючи винагороди, люди у котрих в душі цілий всесвіт - це і є волонтери.

12:54 05.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь